Klantenservice

Verzending

Bij Elektro-kopen kunt u ervoor kiezen om uw bestelling te laten verzenden. Deze wordt dan naar een door u gekozen adres verzonden. De verzend- en handelingskosten voor bestellingen onder € 200,- zijn € 5,95.  Bestellingen boven € 200, worden franco verstuurd. Rembourszending is ook mogelijk, de kosten hiervoor zijn € 25,00.

Let op: Bij verzending naar eilanden kunnen er extra bootkosten worden gerekend! Uw bestelling wordt 1 a 2 werkdagen na ontvangst van de betaling geleverd.

Tevens kunt u uw bestelling op afspraak bij ons ophalen op ons afhaaladres in Rijssen. Ons adres is: Kryptonstraat 29, 7463 PB Rijssen (alleen op afspraak!)

Betaling

Elektro-kopen.nl biedt de volgende betalingsmethoden:

  1. Betalen via iDEAL. Een veilige en makkelijke manier van betalen via internetbankieren.
  2. Vooruitbetaling: De goederen worden aan u geleverd nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Alle informatie over de betaling zoals ons bankrekeningnummer ontvangt u in de bevestigings e-mail van uw bestelling.
  3. Contante betaling: Wanneer u ervoor kiest om uw bestelling af te halen kunt u deze contant voldoen bij ons afhaaladres in Rijssen(Afhalen alleen op afspraak!).

Bestelproces

Stap 1
Selecteer uw product

Stap 2
Plaats de product in uw winkelwagen

Stap 3
Vul uw gegevens in

Stap 4
Selecteer betaal methode

Stap 5
Selecteer algemene voorwaarden

Stap 6
Ga naar afrekenen

Retouren

Bent u niet tevreden over het product dan kunt u uw bestelling binnen 30 dagen aan ons retour sturen. De verzendkosten voor retour(en) van u, naar ons zijn voor rekening van u. Als u een bestelling geheel of gedeeltelijk naar ons retour wilt sturen dan dient u dit eerst aan ons te melden. Graag via e-mail doorgeven van welk ordernummer en welke artikelen retour gestuurd worden. Ons retour adres is Kryptonstraat 29, 7463 PB te Rijssen. En indien het product in de originele verpakking onbeschadigd retour komt wordt het aankoop bedrag van het product binnen 7 dagen aan u gecrediteerd.

Aan de volgende voorwaarden dient een artikel te voldoen om het naar elektro-kopen.nl te kunnen retourneren:

  1. U kunt een artikel retour sturen binnen de wettelijke termijn van 30 dagen (bij langere termijn even telefonisch contact opnemen, om te overleggen of het nog retour kan). De termijn gaat in op de dag na levering van uw bestelling.
  2. Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat (indien redelijkerwijs mogelijk) en verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren.
  3. De pakbon of de factuur (kopie) dient meegestuurd te worden in de verpakking.
  4. Niet schrijven of plakken op de verpakking. Altijd in een omdoos verpakken.

Reviews

reviews
Bekijk alle reviews

De reviews die op onze site staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van kiyoh.

Wij verzamelen reviews via het platform van kiyoh. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt kiyoh om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van kiyoh.